045 - 799 01 06

Hovenier nodig in Heerlen?

Boomverzorging in Heerlen

Onder boomverzorging worden natuurlijk alle werkzaamheden verstaan die te maken hebben met bomen in uw tuin. Bij ons kunt u echter alleen terecht voor het snoeien en het onderhouden van uw bomen. Met het kappen of rooien van bomen kunnen wij u helaas niet helpen. 

Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring weten we precies welke aandacht een boom op het gebied van snoeiwerk nodig heeft om optimaal te groeien in uw tuin. Is het donker in uw woning doordat uw tuin overwoekerd wordt door een grote boom? U kunt ons bedrijf inschakelen om de overtollige takken van de boom te laten verwijderen.

Boomverzorging als onderdeel van onderhoud

Natuurlijk kunt u ons bedrijf inschakelen voor het onderhouden van een zieke boom in uw tuin. We maken dan een afspraak met u en komen op het gewenste tijdstip naar u toe om de werkzaamheden uit te voeren. Wilt u boomverzorging op periodieke basis laten uitvoeren als onderdeel van ons tuinonderhoud? U kunt hiervoor in de regio Heerlen een contract met ons afsluiten. We zorgen er dan voor dat de bomen in uw tuin altijd in goede conditie zijn!

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 045 - 799 01 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging