085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Tuinaanleg in Heerlen

Wilt u in Heerlen een nieuwe tuin laten aanleggen of een bestaande laten renoveren? Dan kunt u terecht bij Tuinservice Bindels. Wij nemen het hele proces van het ontwerp tot het eindresultaat op ons. Kleinere losstaande projecten als een vijver of een terras aanleggen kunnen echter ook. Voor het realiseren van uw droomtuin belt u naar 085 - 106 14 31 of vraagt u vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Nieuwe tuin aanleggen in Heerlen

Een nieuwe tuin begint vaak bij uw eigen ideeën en voorkeuren. Deze proberen wij vervolgens zo goed mogelijk te verwerken in een ontwerp. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte en gebruiken we onze expertise om er een verbluffend geheel van te maken. Tijdens de aanlegfase kan het ontwerp waar nodig eventueel nog worden aangepast. Hierin stellen we ons flexibel op.

De volgende fase omvat het aanleggen van de tuin zelf. Dat kunnen we voor u verzorgen van de eerste tot de laatste stap. Het zou kunnen voorkomen dat we niet alle werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Als dat zo is zorgen wij zelf voor externe assistentie. En ook nadat we de tuin hebben opgeleverd kunnen we u blijven ondersteunen met onderhoud als u hier zelf onvoldoende aan toe komt.

Bestaande tuin renoveren in Heerlen

Ligt uw bestaande tuin er wat troosteloos bij en wordt het zo langzamerhand eens tijd voor iets nieuws? Een tuinrenovatie kan uitkomst bieden. Een renovatie kan op uiteenlopende manieren vormgegeven worden. Bijvoorbeeld door het gebruik van elementen die al in de tuin aanwezig zijn. Een afscheiding voor een nieuwe border kan prima gemaakt worden van oude sierbestrating en met gevuld betongaas zijn hele unieke schuttingen te maken.

Juist een bestaand element uit uw tuin uitbreiden of inperken kan ook. Misschien wat beplanting weghalen voor een leuke zithoek, of meer verlichting toevoegen voor een warmere sfeer. Laat het idee van een prijzige en eeuwigdurende tuinrenovatie u vooral niet tegenhouden. In de meeste gevallen is er voor ieder budget wel het een en ander mogelijk.

Contact met Tuinservice Bindels voor het aanleggen van een tuin in Heerlen

Of u nu een grote of een kleine tuin wilt laten aanleggen, wilt renoveren of compleet iets nieuws wilt. In Heerlen kunt u terecht bij Tuinservice Bindels. Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Neem contact met ons op via 085 - 106 14 31 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging