085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Tuinaanleg Heerlen

Heeft u bij ons hoveniersbedrijf een tuinontwerp laten maken? Of heeft u zelf het ontwerp voor uw tuin op papier gezet? Uiteraard zorgen wij ook voor de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken werken wij aan de hand van een duidelijk schema met een vaste begin- en einddatum. Tijdens de aanleg houden we u ook constant op de hoogte van de voortgang en de planning van onze werkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Tuinaanleg Heerlen: jarenlange ervaring

In de regio Heerlen hebben wij ruim 25 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. We weten dan ook precies met welke factoren we rekening moeten houden en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal resultaat! U zult snel van uw nieuwe tuin kunnen genieten. Op onze projectenpagina kunt u diverse voorbeelden zien van gerealiseerd werk. Naast het beplanten en aanleggen van tuinen kunnen wij ook een vijver of zwembad voor u realiseren.

Zijn wij klaar met de aanleg? Dan wordt er samen met u geëvalueerd. Ging alles naar wens? Bent u tevreden met het resultaat? Moet er hier en daar nog iets worden aangepast? Op al onze leveringen en werkzaamheden krijgt u uiteraard een uitgebreide garantie. Maar ook na onze oplevering kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als u vragen heeft over onderhoud. Bellen kan via 085 - 106 14 31 of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging