085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Zwembad aanleggen

Heeft u altijd al gedroomd van een zwembad in de tuin en heeft u nu eindelijk de mogelijkheid om deze droom te laten realiseren? Laat dan een zwembad aanleggen door de hoveniers van Tuinservice Bindels. Wij kunnen zowel prefab zwembaden installeren als compleet bouwkundige zwembaden voor u op maat maken. Waar uw voorkeur ook ligt, wij kunnen het zwembad van uw dromen opleveren. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van zwembaden en tuinaanleg zijn wij de partij voor zwembaden en zwemvijvers in Heerlen.

Zwembad aanleggen: de mogelijkheden

Zoals wij hierboven al kort noemden heeft u op het gebied van zwembad aanleggen twee mogelijkheden, een prefab of een bouwkundig zwembad. Naast een zwembad kunt u daarnaast ook voor een zwemvijver gaan. Wij leggen u graag het verschil uit zodat u een bewuste keuze kunt maken. Twijfelt u? Dan gaan wij graag met u in gesprek waarna we samen de juiste beslissing kunnen maken.

Prefab zwembad aanleggen

Een prefab zwembad is zoals de naam eigenlijk al zegt een voorgefabriceerd zwembad. Deze worden in de fabriek gemaakt en wordt als geheel in uw tuin geplaatst. Waren er vroeger maar een paar mogelijkheden, tegenwoordig komen ze bijna in alle soorten en maten. Er is dan ook altijd wel één die bij u past. Een prefab zwembad kan handig zijn wanneer u maar beperkt de ruimte heeft of wanneer uw budget wat kleiner is. Een prefab zwembad is namelijk goedkoper dan een bouwkundig zwembad.

Bouwkundig zwembad aanleggen

Wanneer u wilt dat wij voor u een zwembad op maat ontwerpen, of wanneer u hele specifieke wensen heeft is een bouwkundig zwembad wat voor u. Met een bouwkundig zwembad kunt u alle kanten op. Zo kunt u de vorm van het zwembad zelf bepalen, maar ook de vorm van de trap en waar u deze geplaatst wilt hebben. Ook heeft u voor de bodem meerdere keuzes. Zo kunt u er ook voor kiezen het gehele zwembad af te laten lopen, of wellicht wilt u twee verschillende dieptes? Helemaal recht is natuurlijk ook een optie. Wilt u een bouwkundig zwembad aanleggen in uw tuin dan heeft u dus helemaal de vrije hand qua ontwerp. Natuurlijk zullen wij onze expertise naast uw wensen liggen zodat u straks het perfecte zwembad in uw woning heeft.

Zwemvijver aanleggen

Houdt u van zwemmen, maar meer van zwemmen in de natuur dan in een zwembad? Dan past een zwemvijver vermoedelijk helemaal bij u. Wanneer wij een zwemvijver voor u aanleggen zorgen wij ervoor dat deze echt een onderdeel van uw tuin en de natuur hier omheen wordt. Zo passen alle vormen goed bij elkaar. Bij een zwemvijver heeft u qua vorm en grootte dezelfde mogelijkheden als bij een bouwkundig zwembad. Bent u benieuwd naar wat er bij u in de tuin mogelijk is, dan gaan wij graag met u in gesprek.

zwembad aanleggen Heerlen
zwembad bouwen Heerlen
zwembad plaatsen heerlen

Aanleggen zwembad: materialen

Een zwembad aanleggen is niet enkel een gat in de grond graven, deze bekleden en vullen met water. Wilt u een zwembad goed kunnen blijven gebruiken dan bent u ook een pomp, zwembadverwarming en andere inbouwelementen nodig. Omdat wij niet alleen het beste zwembad willen aanleggen maar er ook voor willen zorgen dat uw zwembad op zijn best blijft werken we enkel met de beste materialen. Zo zijn onze pompen van Haywerd en Speck, net als de inbouwelementen en zwembadverwarming. Folieliners komen daarentegen van Alkorplan en Elbe. Zo haalt u alleen het beste van het beste in huis.

Zwembaden aanleggen Tuinservice Bindels

Wilt u een zwembad laten aanleggen door Tuinservice Bindels? Dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij regelen alles wat er nodig is. Dit zijn dus ook de grondwerkzaamheden, eventuele vergunningen, de materialen en de technische ruimte die straks voor uw zwembad nodig is. Daarnaast leveren wij ook materialen om uw zwembad schoon te maken en te houden, zoals anti-groen, chloortabletten en vlokmiddel. Indien u het wenst kunnen wij ook uw zwembad onderhouden, door hem bijvoorbeeld zomer- en winterklaar te maken.

Zwembad aanleggen kosten

Veel mensen denken dat een zwembad aanleggen veel moet kosten, maar dit is niet altijd waar. Natuurlijk is een zwembad duurder dan een gazonnetje, maar met de prefab zwembaden van tegenwoordig is er al veel meer mogelijk. Zo kan een zwembad voor u ook tot de mogelijkheden behoren! Wat de uiteindelijke kosten voor het zwembad worden kunnen wij zonder een afspraak niet zeggen, dit heeft namelijk alles te maken met uw wensen.

Zwembad aanleggen Heerlen

Bent u ook toe aan een privé zwembad in uw tuin? Laat dan een zwembad aanleggen in Heerlen door Tuinservice Bindels. Met onze expertise weten wij zeker dat we het zwembad van uw dromen kunnen realiseren. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 085 - 106 14 31 of vul ons contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging