085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Vijver aanleggen Heerlen

Als hoveniersbedrijf vinden wij het belangrijk dat u met al uw ideeën bij ons terecht kunt. Heeft u het idee om een vijver in uw huidige tuin te laten plaatsen? Of wilt u dat wij een vijver verwerken in uw tuinontwerp? Onze specialisten hebben op al uw aanvragen een passend antwoord en zorgen graag voor de aanleg van een vijver.

Van het aanvragen van de vergunning tot de afwerking, als u een vijver laat plaatsen moeten er veel zaken geregeld worden. Al deze zaken worden van begin tot eind door onze ervaren hoveniers geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is na afloop genieten van uw prachtige nieuwe vijver.

Vijver aanleggen: natuurlijke vijver, zwemvijver of zwembad

Wilt u meer uit uw vijver halen? Kies dan voor een unieke zwemvijver. Een zwemvijver heeft de uitstraling van een vijver, maar biedt u ook de mogelijkheid om erin te zwemmen. Wilt u liever voor een modern zwembad gaan? Ook dat kan. Van compleet op maat gemaakte zwemvijvers tot prefab zwembaden; bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment als het gaat om het aanleggen van een zwemvijver of zwembad. Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze projectenpagina.

Als u een zwembad of zwemvijver laat aanleggen wilt u natuurlijk gaan voor de beste kwaliteit. Bij ons vindt u wat u zoekt! Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking. En niet alleen voor het aanleggen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor alle toebehoren en het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver kunt u bij ons terecht.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging