085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Beplantingsplan Heerlen

Wilt u graag investeren in een mooie tuin vol planten en bloemen? Dan is het verstandig een beplantingsplan Heerlen op te laten stellen. Wij houden rekening met alle zaken waar u vermoedelijk niet aan denkt bij nieuwe beplanting, zodat uw investering niet voor niets is. Er komen namelijk behoorlijk wat zaken bij kijken wanneer u uw tuin op de meest ideale en voor u mooie manier wilt beplanten. De hoveniers van Tuinservice Bindels denken aan al deze zaken wanneer zij een beplantingsplan Heerlen voor u maken. Zo houden wij onder andere rekening met de volgende zaken:

 • Plant- en bloemvoorkeuren
 • Wensen qua onderhoud
 • De huidige bestrating
 • Blijvende kleuren in de tuin
 • De bodem (nat of droog) en type grond
 • De kwaliteit van de grond
 • De (zon)ligging van de tuin
 • De indeling van de tuin

Zodra wij bovenstaande zaken weten kunnen wij voor u aan de slag gaan met het beplantingsplan. Wij maken het ontwerp zo dat iedere bloem, plant of boom op de ideale plek komt te staan, zodat u optimaal van de tuin kunt genieten. Wanneer wij het beplantingsplan Heerlen klaar hebben spreken wij deze samen met u door. Eventuele wijzigingen of nieuwe wensen kunnen wij dan nog meenemen. Vervolgens maken wij het beplantingsplan definitief en heeft u vast een idee hoe de tuin er straks uit komt te zien met nieuwe beplanting.

Beplanting Heerlen tuinontwerp

Naast een beplantingsplan kunnen wij ook uw hele tuin opnieuw ontwerpen. Wellicht heeft u een huis overgekocht en past de stijl van de vorige bewoners totaal niet bij u of wilt u gaan voor luxe door een zwembad op te nemen? Bij ons is alles mogelijk. Wij zijn in staat het totale plaatje voor u te realiseren. Van beplantingsplan Heerlen en tuinontwerp tot het aanleggen van kleine en grote tuinen exclusief of inclusief vijvers en zwembaden. De afgelopen 25 jaar is dit waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Ervoor zorgen dat u van een prachtige tuin geniet is wat ons vak mooi maakt. Wij komen dan ook graag bij u in de tuin om uw droomtuin te realiseren.

Beplantingsplan Heerlen uitvoeren

Wanneer u tevreden bent met het beplantingsplan dat wij voor u hebben ontworpen kunnen wij indien gewenst het beplantingsplan Heerlen uitvoeren. Natuurlijk ontvangt u eerst een offerte voor ons zodat u weet wat u moet investeren om de door u gewenste tuin te creëren. Ook maken we afspraken met u over wanneer we de tuin opleveren. Wij vinden het namelijk belangrijk om hierover open met u te communiceren zodat u weet waar u aan toe bent. Is alles akkoord bevonden, dan gaan wij voor u aan de slag. We halen planten van de kweker en planten deze volgens het beplantingsplan in uw tuin. Ook voorzien we de planten van de juiste voeding.

Beplantingsplannen Heerlen door Tuinservice Bindels

Wilt u ook nieuwe beplanting in uw tuin waar u weer jaren van geniet? Laat dan een beplatingsplan Heerlen door Tuinservice Bindels ontwerpen. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 085 - 106 14 31 of door ons contactformulier in te vullen. Onze hoveniers zijn u graag van dienst.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

 • Allround hoveniersbedrijf
 • Gespecialiseerd in historisch groen
 • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging