085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Tuinontwerp Heerlen

Koopt u een nieuwbouwwoning en wilt u uw tuin laten ontwerpen en aanleggen door een hovenier? Of wilt u uw tuin volledig renoveren aan de hand van een nieuw ontwerp? In Heerlen, maar ook ver daarbuiten, is Tuinservice Bindels uw specialist in tuinontwerp en -aanleg. Wanneer u onze hulp inschakelt, komen wij geheel kosteloos naar u toe voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek worden onder andere uw wensen besproken, evenals materiaalkeuze, kosten en uiteraard uw budget. Spreekt ons plan u aan? Dan maken wij een aantal schetsen voor u en spreken we deze schetsen met u na. Aan de hand van uw feedback wordt het uiteindelijke tuinontwerp gerealiseerd, hiervoor stellen we graag een offerte op.

Tuin ontwerpen Heerlen inclusief beplantingsplan

U kunt bij ons kiezen of u uw tuin met of zonder beplanting wilt laten opleveren. Beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw tuin en hoort volgens onze hoveniers bij ieder passend tuinontwerp. Of u nu kiest voor kleurrijke, sfeervolle of onderhoudsvriendelijke beplating; voor al uw wensen hebben wij een geschikt beplantingsplan.

Tuinontwerp Heerlen: de mogelijkheden

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze hoveniers inschakelen voor het maken van een uniek tuinontwerp? Of heeft u zelf aan een schets gemaakt en wilt u graag snel overgaan tot tuinaanleg? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 14 31. Wij voorzien u graag van advies en zorgen in overleg met u voor een prachtig ontwerp.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging