085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Tuinonderhoud in Heerlen

Wilt u in Heerlen het onderhouden van de tuin overlaten aan een hoveniersbedrijf? Bij Tuinservice Bindels helpen we u met zowel het onderhoud van uw complete tuin als met meer specifieke onderhoudsklussen. Bel 085 - 106 14 31 of vul het contactformulier in voor een afspraak.

Tuinonderhoud uitbesteden in Heerlen

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar voor het uitbesteden van tuinonderhoud. Misschien wilt u alleen specifieke dingen uitbesteden omdat u zelf ook graag in de tuin werkt. Bijvoorbeeld heel specialistisch snoeiwerk of het verwijderen van groene aanslag.

Wanneer u eigenlijk niet voldoende tijd heeft voor het onderhoud van de tuin vanwege andere verplichtingen kunt u het ook volledig bij ons neerleggen. Dan doen wij het complete onderhoud van onkruid verwijderen tot grasmaaien. En kunt u op uw vrije momenten genieten van een perfect onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Heerlen inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor geen tuin exact hetzelfde. Bij tuinen met veel bestrating zullen onkruid wieden en groene aanslag verwijderen de meest voorname bezigheden zijn. Terwijl bij een tuin met veel planten het onderhoud eerder zal bestaan uit bijhouden, bemesten en snoeiwerk.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijzaaien van een gazon met kale plekken of het snoeien van een buxushaag. Ook struiken en bomen op een juiste manier snoeien is bijzonder specialistisch onderhoud. Even als het opnieuw leggen van een verzakt tuinpad of een kapotgewaaide schutting.

Het belang van tuinonderhoud

Om de tuin zo te houden als bij de aanleg de bedoeling was is tuinonderhoud noodzakelijk. Zodra de natuur vrij spel heeft zal uw tuin er naar verloop van tijd uitzien als een totale wildernis. Dat staat niet alleen onverzorgd ook de beoogde balans van de tuin zal erdoor verstoord worden.

Niet alleen wordt een tuin zonder fatsoenlijk onderhoud een complete chaos, ook planten en bomen doen het minder goed Zonder voldoende voedsel, het correct bijsnoeien en luchtige grond heeft u minder bloemen, vruchten en kleur in uw tuin. En dat zou spijtig zijn.

Contact met Tuinservice Bindels voor tuinonderhoud in Heerlen.

Net als andere projecten die u koestert heeft een tuin aandacht en zorg nodig. Door op gezette tijden tuinonderhoud uit te voeren blijft alles ordelijk, mooi en in proportie. Als u tuinonderhoud wilt uitbesteden in Heerlen kunt u terecht bij Tuinservice Bindels.

Wij kunnen het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven op ons nemen. Mogelijkerwijs in de hoedanigheid van een onderhoudscontract dat specifiek op uw wensen is afgestemd. Neem contact op via 085 - 106 14 31 of maak gebruik van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging