085 - 106 14 31

Hovenier nodig in Heerlen?

Tuinrenovatie in Heerlen

Raakt u wat uitgekeken op uw tuin en wilt u daar graag verandering in brengen? Of zijn sommige elementen minder mooi dan ze ooit waren? In Heerlen kunt u Tuinservice Bindels inschakelen voor een tuinrenovatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 14 31 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie komt in principe neer op het verbouwen van een tuin waarbij bepaalde elementen in de nieuwe tuin worden hergebruikt. Daarmee is het minder groots opgezet en minder kostbaar dan een compleet nieuwe tuin. En het kan in verschillende gradaties. U heeft de optie om alles anders in te richten maar u kunt ook volstaan met het aanpassen of vervangen van slechts enkele elementen.

Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw gebruiken of intact laten van de bestrating terwijl u de tuin voor de rest opnieuw inricht. Het handhaven van de mooiste bomen en planten in de nieuwe setting. Of dat fijne zithoekje uitbreiden met een overkapping zodat u lekker droog en uit de wind kunt zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Heerlen?

Na zoveel jaar wilt u wellicht eens iets anders. Omstandigheden en voorkeuren zijn veranderd, bepaalde dingen zijn versleten of kapot. Stel, zo langzamerhand krijgt u er steeds meer plezier in om lekker in de tuin bezig te zijn. Wat meer groen in plaats van al die bestrating zou dan wel leuk zijn. Of de schutting is dermate beschadigd dat deze het bij een volgende storm vrijwel zeker zal begeven.

Misschien wilt u de tuin kindvriendelijker maken omdat ze zo langzamerhand de leeftijd krijgen dat ze zelf meer op onderzoek uitgaan. Dan valt gras zachter dan beton, is een vijver potentieel gevaarlijk en een speeltoestel helemaal leuk. Of de kinderjaren zijn wel zo ongeveer voorbij, en u wilt de tuin juist in een meer serene staat brengen. Dat is allemaal mogelijk met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Heerlen

Hoeveel een tuinrenovatie uiteindelijk zal gaan kosten hangt helemaal af van de omvang van de renovatie. Betreft het veel aanpassingen dan is het gangbaar om vooraf een tuinontwerp te laten maken. Bij een wat minder groot project kunnen we het in de meeste gevallen af met een schets van het specifieke onderdeel.

Verder zijn nog enkele andere factoren van invloed op de kosten. Moet de tuin opgehoogd, uitgegraven of leeggehaald worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen worden opnieuw gebruikt? Voor welk kwaliteitsniveau gaat u? Allemaal zaken die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kunt u een renovatie helemaal laten afstemmen op het beschikbare budget. Voor iedereen is er dus het een en ander mogelijk. En als we er in slagen om voldoende bestaande elementen opnieuw te gebruiken kunnen we zelfs bij een beperkt budget iets leuks realiseren.

Contact met Tuinservice Bindels voor het renoveren van een tuin in Heerlen

Is uw tuin wel toe aan een update maar wilt u niet per se alles van voor tot achter vervangen? Schakel dan Tuinservice Bindels in voor een tuinrenovatie in Heerlen. U kunt ons bereiken via 085 - 106 14 31 en het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

Heerlen, Sittard, Roermond, Geleen en Kerkrade

Hoofdvestiging